Saturday, January 2, 2010

BYE 2009....WELCOME 2010.....

2009

Entah apa azam aku awal 2009 dulu yg x tercapai lagi.....dah lupa la plak....bz ngat ngan kehidupan harian....

1st thing yg aku ingat,doa aku nak baby boy utk third tu tercapai...Alhamdulillah....hadiah untuk hubby yg begitu harapkan kaum sejenisnya dlm umah...huhuhu....lahirlah Muhammad Muaz tanggal 5 Mac 2009.

2009 aku tinggalkan dgn seribu satu pengalaman n pengajaran.2009 juga adalah tahun aku active dlm biz.kecil2an....macam2 biz aku buat..hihiihih.....sesaje...happy dgn semua tu walau x mendatangkan untung yg kaw2.

Insyaallah aku akan maintain biz yg aku buat...at least ada side income...x ler totally harapkan gaji bulanan jer....


2010

Datang dgn seribu perancangan dan harapan.Insyaallah akan aku cuba realisasikan semua impian aku yg belum terlaksana sebelum ni...

Ingatnya tahun ni aku nak involve dlm biz yg lbih kaw2 tp modal pun kena kaw2 gak la...huhuhu..x per..akan diusahakan...kalau untung lebih....berenti keja je la....

Impian lain x der la kot...Semua dah ada n dah ok kot bg aku......

Insyaallah tahun ni kena kuatkan usaha dlm biz......ni je la chance aku utk jd housewife.....x nak la housewife x income sendiri...mati kutu aku...

Semoga usaha aku akan dimakbulkan Allah...Insyaallah....Amin....

No comments:

Post a Comment